Träningsmaskiner

 

Träningsmaskiner, vad är viktigaste funktionerna?

Med träningsmaskiner menar man gym maskiner ( http://gymmaskiner.com/gym-maskiner/) som har en kontrollerad rörelse. En maskin som oftast är justerbar för att passa olika personer. Maskinerna finns i olika kvalité och det är viktigt att veta skillnaden på olika maskiner. På bild ser nog de flesta väldigt säkra och designade men tänk lite längre. Kommer denna maskin fungera att användas av personer några timmar varje dag i månader, eller snarare år? Vill man spendera pengar på kvalité i början eller spendera pengar på service eller ny maskin för att den har gått sönder. En trasig träningsmaskin är inte bara en kostnad då du måste ringa in en servicetekniker men också den tid den bara står och tar upp plats och ingen av användarna kan träna på maskinen.

Nedan ser du ett par träningsmaskiner som är från Matrix träningsmaskin-serie Aura;

[IMG]

Träningsmaskiner har givetvis risker de också, riskerna är dock mycket mindre jämfört med fria vikter. De som är de vanligaste skadorna eller incidenterna som är associerade med träningsmaskiner är klämrisker då vikterna rör sig.

Den stora fördelen med träningsmaskiner är tröskeln att börja. Det nns oftast noggranna instruktioner om hur man utför övningen och vilka muskelgrupper som aktiveras. De är perfekt för nybörjare som inte vill använda fria vikter och inte har kunskapen om hur rätt träningsteknik. Med träningsmaskiner är övningen kontrollerad och du skadar dig inte lika lätt jämfört med fria vikter.

Funderar på att köpa träningsmaskin till dig eller ditt företag?

>>Klicka här för att se fler Träningsmaskiner<<

 

Gå igenom listan nedan för att få lite kött på benen innan du kontaktar företag för offert.

  • Vem skall använda dem?
  • Var skall de användas?
  • Vad är kvalité för dig?
  • Vad är er budget?
  • Hur lång tid skall de fungera?
  • Vill du hyra, leasa eller köpa träningsmaskinen?